|
*..)SEVDA(..*
|
 |
« : Ağustos 02, 2008, 01:51:59 ÖS » |
|
doğrumu sizce evetse neden hayırsa neden?? 
|
|
|
|
|
|
Ben seni,sen olduğun için seviyorum…Bir şey yapabildiğin için değil… Bir şey yapmak dersen…düşünmeden olmalı,içinde sen varsan…ani olmalı…aşk gibi kalpten gelmeli…bir şey yapmak dersen... Beyaz bir kağıda ya da karalanmış bir sayfaya bakmak değil…oraya seni yazabilmeliyim..
Bir şey yapmak dersen…ruhumda deprem yapmamalısın...Kalbimin toprağını kaydırmalısın Ben seni aşık olduğum için değil...bende aşk olduğun için seviyorum Bir şey yapmadan da olabilirmiş sevgi…
|
|
|
|
•• TÜRK ••
|
 |
« Yanıtla #1 : Ağustos 02, 2008, 09:46:29 ÖS » |
|
Sormak bile hata  dayak hayvana bile atılmaz.Bu cahilliği yapanlar öbür tarafta hem o insanlara hemde o hayvanlara hesap verecekler Biraz ağır olacak ama dayak atmayı alışkanlık haline getirmiş tüm herkesin ebesine selamlar  Türkiye bu konuda çok geride.Özelliklede doğuda sürekli bu şiddete maruz kalan insanlar ve bu durum gerçekten canımı sıkıyor... Bu haltı yiyen çevremde bir sürü insan var ve bunlarla muhabbet dahi edilmiyor.Kafaları boş ve tamamen cahil insanlar.Çoğu ezik kişiliğe sahip.Kendilerine güveni olmayan aptallar ordusu ahhh ahhh  Allah akıl fikir versin demekten başka çare yok.... Klasik olacak ama Şiddete HAYIR hatta şiddete yuhhh
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 05, 2008, 03:51:31 ÖS Gönderen: *..)SEVDA(..* »
|
|
|
|
|
*&*EYLÜL*&*
***Beni Durdurmak Mı İstiyorsun GÜÇLÜ olmalısın, Beni Yakalamak Mı İstiyorsun ÇOK HIZLI Olmalısın, Beni Yenmek Mi İstiyorsun İşte O Zaman ŞAKA Yapıyorsun!!!***
Global Moderator
Altın Üye

|
 |
« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2008, 11:27:20 ÖS » |
|
tedbirle uslanmayanın hakkı kötektir demiş olsa bile atalarımız ben bedenen uygulanan her baskıya karşıyım... ama öle biran geliyorki karşındaki bir cezayı gerçekten hak ediyor işte o zaman bir insanı dövceksen kelimelerle dövceksin şiddeti bedenine değil ruhuna uyguluyacaksın ki kalıcı olsun...
|
|
|
|
|
|
***KiMiNe GöRe SuLTaNıZ, KiMiNe GöRe YaLaN, HeRKeS RaHaT OLsUn, BiZ ADaMINa GöRe ADaMıZ*** Herkes Gülüşümü Görüyor Kimse savaşımı görmüyor. Herkes sesimi duyuyor Düşündügümü kimse bilmiyor. Herkes yazdiklarimi okuyor Gözyaşlarimi kimse görmüyor. Herkes beni tanidigini saniyor Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor. *&*YALNIZ KURT*&*
|
|
|
|
*..)SEVDA(..*
|
 |
« Yanıtla #3 : Ağustos 05, 2008, 03:55:17 ÖS » |
|
Ahmet beni niye banlıyosun tabiiki ŞİDDETE HAYIR!
bende buna ne kadar karşı olduğumuzu göstermek için açtım 
ablacım sanada herzamanki gibi sonuna kadar katılıyorum
|
|
|
|
|
|
Ben seni,sen olduğun için seviyorum…Bir şey yapabildiğin için değil… Bir şey yapmak dersen…düşünmeden olmalı,içinde sen varsan…ani olmalı…aşk gibi kalpten gelmeli…bir şey yapmak dersen... Beyaz bir kağıda ya da karalanmış bir sayfaya bakmak değil…oraya seni yazabilmeliyim..
Bir şey yapmak dersen…ruhumda deprem yapmamalısın...Kalbimin toprağını kaydırmalısın Ben seni aşık olduğum için değil...bende aşk olduğun için seviyorum Bir şey yapmadan da olabilirmiş sevgi…
|
|
|
gamzep
Gümüş Üye

|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 05, 2008, 05:38:34 ÖS » |
|
arada atmak lazım dermişim
bu dünyada dayağı hakeden hiç bir canlı yok zaten kendini bilen aklı başında insanlarda böyle bi rezillik yapmaz inşallah o dayak atan insanlarda bunun yanlış oldugunu farkına varır herşeyden önce Allahın yarattığı en yüce şey insan bunun için bile kimseye el kalkmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*&*EYLÜL*&*
***Beni Durdurmak Mı İstiyorsun GÜÇLÜ olmalısın, Beni Yakalamak Mı İstiyorsun ÇOK HIZLI Olmalısın, Beni Yenmek Mi İstiyorsun İşte O Zaman ŞAKA Yapıyorsun!!!***
Global Moderator
Altın Üye

|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 05, 2008, 11:07:31 ÖS » |
|
Ahmet beni niye banlıyosun tabiiki ŞİDDETE HAYIR!
bende buna ne kadar karşı olduğumuzu göstermek için açtım 
ablacım sanada herzamanki gibi sonuna kadar katılıyorum canım benim bende her zaman yanımda olduğunu biliyorum 
|
|
|
|
|
|
***KiMiNe GöRe SuLTaNıZ, KiMiNe GöRe YaLaN, HeRKeS RaHaT OLsUn, BiZ ADaMINa GöRe ADaMıZ*** Herkes Gülüşümü Görüyor Kimse savaşımı görmüyor. Herkes sesimi duyuyor Düşündügümü kimse bilmiyor. Herkes yazdiklarimi okuyor Gözyaşlarimi kimse görmüyor. Herkes beni tanidigini saniyor Ama kimse benim kim oldugumu bilmiyor. *&*YALNIZ KURT*&*
|
|
|
tasuculu
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 14, 2008, 03:27:50 ÖS » |
|
dayak ne eşe ne evlada ne de kardese atılmamalıdır.bıkere dayak atma sebebı nedır kı?bı davranısı yapmasını ıstememen mı?bı kere sen ınat ettıkce karsındakı kafasına koyduysa zaten yapacaktır sen onu dayaktan oldursende.haaaaaaa bı de testı kırılmadn onlemını almak ıcın dayakatnlar var (nasrettın hoca hesabı) o da sacma.1. ne bılıyosun o ınsanın senın kafandakı yanlısı yapacagını. 2.hıc konusmayı denedın mı kı dayaga basvuruyosun? bence konusmadan anlamayan dayaktan hıc anlamaz cunku konusmak ınsaa has bı sey bunu anlamayan hayvanca bı davranıs olan dayagı nerden anlasın degılmı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kilickalkan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 04, 2008, 02:25:44 ÖÖ » |
|
**şiddete hayır!!!** boşa dememişler insanlar KONUSA KONUSA hayvanlar koklasa koklasa anlasırlar!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rezeda
Gümüş Üye

|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 18, 2010, 07:53:36 ÖS » |
|
ben çocukken dayak cennetten çıkma dediklerinde ne cenneti bence cehennemden çıkma diyodum çocuk aklımla böyle yorumlamıştım dayak tabi ki kötü bir şey
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tamtam
Gümüş Üye

|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 18, 2010, 09:05:28 ÖS » |
|
bazen çocukları eğitmek için uygulanabileceğini düşünüyorum tabiki abartmadan fazla can yakmadan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adsız
Gümüş Üye

|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 19, 2010, 10:10:53 ÖÖ » |
|
bencede dayak olmamalı.ama öyle anlar geliyorki çocuğunuza anlatıyozunuz sakince konuşuyonuz yada durumun sonuçlarını açıklamaya çalışıyosunuz ama o bildiğini okumaya devam ediyor.böyle bir durumda dışarda canının daha çok yancağına 1 tokatla bikere yanağı acısın diyebiliyoruz.oyüzden bence ne dayak olmalı(bu ihtimal %0)nede olmamalı diyebiliyorum kesin olarak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
likable
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 17, 2010, 02:27:47 ÖS » |
|
BENİM DE SÖYLEYECEKLERİM VAR!!! [/b] Pek rengine aldanma felek eski felektir Zira feleğin meşreb-i nasazı dönektir
Ya bister-i kemhada ya viranede can ver Çün bay u geda hake beraber girecektir
Allah'a sığın şahs-i halimin gazabından Zira yumuşak huylu atın çiftesi pektir
Yaktı nice canlar o nezaketle tebessüm Şirin dahi kasdetmesi cana gülerektir
Bed-asla necabet mi verir hiç üniforma Zerduz palan ursan eşşek yine eşşektir
Bed-maye olan anlaşılır meclis-i meyde İşret güher-i ademi temyize mihenktir
Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir
Nadanlar eder sohbet-i nadanla telezzüz Divanelerin hemdemi divane gerektir
Afv ile mübeşşir midir eshab-ı meratib Kanun-i ceza acize mi has demektir
Milyonla çalan mesned-i izzete serefraz Birkaç kuruşu mürtekibin cay-i kürektir
... Ziya Paşa
_________________ Nedâmet ateşiyle dolu bir gönülle ve nemli gözlerle tevbe et! Zîrâ çiçekler, güneşli ve ıslak yerlerde açar!”
Hazret-i Mevlânâ (k.s.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
omeremo
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 25, 2010, 09:15:55 ÖS » |
|
ewt cennet çıkmadır.dayak ışarıklığın en iyi ilacıdır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
msy04
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 28, 2010, 08:10:58 ÖÖ » |
|
Dayağa kesinlikle hayır bir arkadaşın yorumunda belirtiği gibi verilecek ceza ruhuna hitap etmeli bedenine değil 
|
|
|
|
|
|
msy04
|
|
|
|