ARKADAŞLAR BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM.BU SİTEYİ ÇOK ÇOK BEĞENDİM AMA NE VARKİ ÜCRETLİ Mİ DEĞİLMİ ONU ÖĞRENEMEDİM. ÜCRET ÖDİCEK DURUMDA DEĞİLİM. MALÜM OKUYORUM.BU SİTE ÜCRETLİMİ DEĞİLMİ BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ...LTFN..
Merhaba,
Aofliyiz.biz sitesi kısmi olarak ücretlidir. Ödeme yapmadan sistemimizin Ders Videoları, Sesli Eğitim, Alıştırmalar, Forum ve Bilgilendirme Bölümlerimizi sınırsız olarak şuan olduğu gibi ücretsiz kullanabilirsiniz. Fakat Deneme Sınavlarından Her Derse Ait Sadece ilk 20 Soruyu, Ders Notlarından Sadece ilk 3 Ders Notunu ve Yarışma Bölümünden Sadece Derslere ait İlk Soruyu Görebilirsiniz.
Ders çalışmak için birkaç ipucu vereyim. 3 yıldır 2 üniversite aynı anda okuyorum. Şu anda açıköğretin 4. sınıftayım. Sınıf geçmek zor diyenlere katılmıyorum. Eğer sistemli çalışırsanız, sınavdan en az 1 önce çalışmaya başlarsanız çok rahat geçebilirsiniz. Ayrıca Vize sınavı en önemli sınavdır. Hem az konu vardır, hem çalışma süreniz fazladır. %30 etki ettiğine bakmayın. Eğer vizeden 80 alırsanız, sadece vize bilgilerinizde finalden 40 alıp dersi geçebilirsiniz. Kısacası önemli olan nasıl çalıaşcağınızı bilmek.