Aofliyiz.Biz Forumu - v 3.0Aofliyiz.BizAofliyiz.Biz Forum Kullanım Kuralları (Moderatörler: NoNiCK, zxrhalit)öğrenciyim ama
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: öğrenciyim ama  (Okunma Sayısı 913 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mert53
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Nisan 28, 2009, 11:32:29 ÖÖ »

merhaba bu siteye daha yeni üye oldum.1.sınıf öğrensiyim ve berbat bi öğrenciyim. en yüksek nortum 40. sitede arkadaşlarla ders çaışmak istiyorum. hepimiz aynı yoldayız.birbirimize yardımcı olabiliriz diye umut ediyorum. şimdiden teşekkür ederim.
dilrubamm
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Nisan 29, 2009, 01:19:05 ÖÖ »

seninle aynı durumdayım benimde hızlı bir şekilde ders çalışmam lazım ama tabii ki desteğe  ihtiyacımız var
muhammeddemir
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Nisan 29, 2009, 02:54:52 ÖS »

yıllardır kalan ve ilk defa 1. sınıftan geçmeye yalaşan biri olakr söylüyorum şu satılan yardımcı kitaplarından en fazla iktisata çalışmıştım o nu bile tam bitiremdim ama notlarım iyi.bu zaman akdar sadece sınavda soru çözğüyorudm şimdide sürekli çalışıyor değilim ama 2 -3 gün biler bir derse eğilseniz geçersiniz bir çok dersten gibi geliyor moralinizi bozmayın yeter
mert53
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Nisan 29, 2009, 04:10:55 ÖS »

ARKADAŞLAR BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM.BU SİTEYİ ÇOK ÇOK BEĞENDİM AMA NE VARKİ ÜCRETLİ Mİ DEĞİLMİ ONU ÖĞRENEMEDİM. ÜCRET ÖDİCEK DURUMDA DEĞİLİM. MALÜM OKUYORUM.BU SİTE ÜCRETLİMİ DEĞİLMİ BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ...LTFN..
tamtam
Gümüş Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : Temmuz 02, 2009, 11:31:20 ÖS »

Ücretli her girişte 10 lira veriyosun, şaka şaka ne ücreti arkadaşım, forum burası.
îĺĥαη
Administrator
Altın Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Temmuz 06, 2009, 12:20:45 ÖÖ »

ARKADAŞLAR BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM.BU SİTEYİ ÇOK ÇOK BEĞENDİM AMA NE VARKİ ÜCRETLİ Mİ DEĞİLMİ ONU ÖĞRENEMEDİM. ÜCRET ÖDİCEK DURUMDA DEĞİLİM. MALÜM OKUYORUM.BU SİTE ÜCRETLİMİ DEĞİLMİ BENİ BİLGİLENDİRİRMİSİNİZ...LTFN..

Merhaba,
Aofliyiz.biz sitesi kısmi olarak ücretlidir. Ödeme yapmadan sistemimizin Ders Videoları, Sesli Eğitim, Alıştırmalar, Forum ve Bilgilendirme Bölümlerimizi sınırsız olarak şuan olduğu gibi ücretsiz kullanabilirsiniz. Fakat Deneme Sınavlarından Her Derse Ait Sadece ilk 20 Soruyu, Ders Notlarından Sadece ilk 3 Ders Notunu ve Yarışma Bölümünden Sadece Derslere ait İlk Soruyu Görebilirsiniz.

Ders çalışmak için birkaç ipucu vereyim. 3 yıldır 2 üniversite aynı anda okuyorum. Şu anda açıköğretin 4. sınıftayım. Sınıf geçmek zor diyenlere katılmıyorum. Eğer sistemli çalışırsanız, sınavdan en az 1 önce çalışmaya başlarsanız çok rahat geçebilirsiniz. Ayrıca Vize sınavı en önemli sınavdır. Hem az konu vardır, hem çalışma süreniz fazladır. %30 etki ettiğine bakmayın. Eğer vizeden 80 alırsanız, sadece vize bilgilerinizde finalden 40 alıp dersi geçebilirsiniz. Kısacası önemli olan nasıl çalıaşcağınızı bilmek.

Geçmiş Yıllardaki Sınav Sorularını Kaydetme ve Yazdırma için www.sozel.org sitesinden faydalanabilirsiniz.
güldeniz
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #6 : Aralık 06, 2009, 02:53:37 ÖS »

benim uğraşıp uğraşıp bulamadığım, site içinde ders videoları kısmı arkadaşlar nasıl b ulabileceğim konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim , şimdiden teşekkürler ..
SheYDa81
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Ocak 11, 2010, 02:14:09 ÖS »

anadolu ünv. nin sitesindeki açık öğretim bölümünde e-öğrenme portalı var.ve bu portalda tc kimlik numaranızla giriş yaptığınızda tüm derslerin alıştırmalarını,testlerini ve tv programlarını görebilir ve bilgisayarınıza indirebilirsiniz..

Yine De YarıM kaLsıN cüMLeLer..YüreĞiM KıyMetini BiLeNe eMaNeT...! //MeLanChoLy81//
Kemal356
Süper Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #8 : Ocak 11, 2010, 03:53:01 ÖS »

arkadaşlar site paralı değil    evet   açıköğretim e-ogrenme portalına girsene   orda dersleri izleyebilirsin deneme sınavında   kendini dneyebilirsin   forum sadece  tartışma     bilgi alma gibi şeyler içindir forum paralı olamaz ki
msy04
Bağımlı Üye
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #9 : Haziran 11, 2010, 08:15:11 ÖÖ »

Yeni Öğrenci arkadaşlar, İlhan arkadaşımızın dediği gibi çalışmanın sistemli olması lazım bunun için de sanırım biraz dsiplin lazım, araştırmacı olmak lazım, nerde ne çalışacağını yani zamanlamayı iyi yapmak lazım sanırım bunlar bir araya geldimi başarı kendiliğinden gelecektir. diye düşünüyorum. Tüm site sakinlerimize güzel çalışmalar ve başarılar diliyorum.

msy04
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: