Aofliyiz.Biz Forumu - v 3.0Aofliyiz.BizSorun - Soru - Öneri ve Görüşleriniz (Moderatörler: *..)SEVDA(..*, esmerani, wonderfuly)İlk Sınavım Nerden başlamalıyım
Sayfa: [1]
Yazdır
Gönderen Konu: İlk Sınavım Nerden başlamalıyım  (Okunma Sayısı 129 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vildandgn
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« : Şubat 04, 2010, 12:57:30 ÖÖ »

Merhaba Arkadaşlar!

Bi sorum olucak size umarım  cevabını alırım kafam çok karıştı çünkü
Arkadaşlar ben aöf e daha yeni kayıt oldum insan kaynakları yönetimi bölümüne
İlk sınavlar Nisandaymış bildiğim kadarıyla ama ben nerden nasıl başlıcam çalışmaya anlamadım 
Yani kitaplarda var ama Nerden Başlamam lazım bilmiyorum ilk sınavlarda nerelere çalışılır falan Yardımcı olursanız sevinirim

Bu arada Forum süperrmişş:) Alkış
adsız
Gümüş Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : Şubat 05, 2010, 03:11:44 ÖS »

her dersten kaçar üniteden sorumlu olduğun sana yollanan kılavuzda var.ordan bakıp nereye kadar çalışcağına bakabilirsin.nasıl çalışayım derken yöntem olarak soruyosan bence yardımcı kitapta kullan çok faydasını görürsün.ben aöf nin verdiği kitaplardan sonrada yardımcı kitaptan tekrar niteliğinde çalışıyorum ve daha hiç kalmadım.ama biran önce çalışmaya başlasan iyi olur.umarım aydınlatıcı olmuştur.
vildandgn
Yeni Üye
*
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Şubat 07, 2010, 12:31:46 ÖÖ »

her dersten kaçar üniteden sorumlu olduğun sana yollanan kılavuzda var.ordan bakıp nereye kadar çalışcağına bakabilirsin.nasıl çalışayım derken yöntem olarak soruyosan bence yardımcı kitapta kullan çok faydasını görürsün.ben aöf nin verdiği kitaplardan sonrada yardımcı kitaptan tekrar niteliğinde çalışıyorum ve daha hiç kalmadım.ama biran önce çalışmaya başlasan iyi olur.umarım aydınlatıcı olmuştur.

Çok teşekkür ederim Yardım için Teşekkürlerrr
adsız
Gümüş Üye
**
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Şubat 08, 2010, 09:59:22 ÖÖ »

rica ederim
Sayfa: [1]
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: