|
MuratTORAMAN
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 14, 2008, 04:55:08 ÖS » |
|
evet amacımız sizlere yardımcı olabilmek resim ve altını cızdıgınız cumle arasında baglantı kurmak ıstedınız sanırım. Eger boyleyse 2 yıldır şuan oldugu gıbı sızlere yardımcı olduk bız. Olmayada devam edebılmemiz ıcın aylık 2 ytl talep edıldı eger bu mıktarı garıpseyenler varsa zaten ona lafım yok benım. Sadece corbada tuzunuz bulunsun dıye ugraştık yuku paylaşmak ıstedık o kadar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AsU_
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 21, 2008, 05:17:16 ÖS » |
|
ücretli olduğuna dair uyarı çıkıyor. yanlış mıyım acaba? Ücrete mi bağlandı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*..)SEVDA(..*
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 21, 2008, 05:46:11 ÖS » |
|
ücretli olduğuna dair uyarı çıkıyor. yanlış mıyım acaba? Ücrete mi bağlandı?
Evet deneme sınavları ve ders notları ücretlendirilmiştir.Aylık 2 ytl.
|
|
|
|
|
|
Ben seni,sen olduğun için seviyorum…Bir şey yapabildiğin için değil… Bir şey yapmak dersen…düşünmeden olmalı,içinde sen varsan…ani olmalı…aşk gibi kalpten gelmeli…bir şey yapmak dersen... Beyaz bir kağıda ya da karalanmış bir sayfaya bakmak değil…oraya seni yazabilmeliyim..
Bir şey yapmak dersen…ruhumda deprem yapmamalısın...Kalbimin toprağını kaydırmalısın Ben seni aşık olduğum için değil...bende aşk olduğun için seviyorum Bir şey yapmadan da olabilirmiş sevgi…
|
|
|
runadya
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #33 : Aralık 05, 2008, 11:30:59 ÖÖ » |
|
Sadece ders notları ve deneme sınavlarımı ücretli yoksa sitemi ücretli acaba
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*..)SEVDA(..*
|
 |
« Yanıtla #34 : Aralık 05, 2008, 12:48:38 ÖS » |
|
Sadece ders notları ve deneme sınavlarımı ücretli yoksa sitemi ücretli acaba
http://forum.aofliyiz.biz/index.php?topic=1853.0 buradan bakabilirsin.
|
|
|
|
|
|
Ben seni,sen olduğun için seviyorum…Bir şey yapabildiğin için değil… Bir şey yapmak dersen…düşünmeden olmalı,içinde sen varsan…ani olmalı…aşk gibi kalpten gelmeli…bir şey yapmak dersen... Beyaz bir kağıda ya da karalanmış bir sayfaya bakmak değil…oraya seni yazabilmeliyim..
Bir şey yapmak dersen…ruhumda deprem yapmamalısın...Kalbimin toprağını kaydırmalısın Ben seni aşık olduğum için değil...bende aşk olduğun için seviyorum Bir şey yapmadan da olabilirmiş sevgi…
|
|
|
runadya
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #35 : Aralık 05, 2008, 06:21:21 ÖS » |
|
Teşekkür ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*..)SEVDA(..*
|
 |
« Yanıtla #36 : Aralık 19, 2008, 01:31:49 ÖS » |
|
önemli değil
|
|
|
|
|
|
|
|
|
savash41
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #37 : Ocak 13, 2009, 02:13:43 ÖS » |
|
eyvallah kardei
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pbinay
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #38 : Mart 12, 2009, 05:14:17 ÖS » |
|
Sisteme Üye Giriş Kısmı{Sitemizin Ders Notları ve diğer hizmetlerinden yararlanabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Eğer Forumumuza üye iseniz üst kısıma forumda kullandıgınız kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.Forum ve anasayfada aynı kullanıcı adı ve şifrenizi kullanabilirsiniz. Üye değilseniz alt kısımdaki formu doldurarak 10 sn. gibi kısa bir sürede üye olup sitenin hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.}  Derslerin Listelendiği Sayfa Görüntüsü.{Dersler Sınıf sınıf alt alta listelenmektedir. Hangi dersten ders notu indirmek istiyorsanız tıklayıp, tıkladığınız derse ait ders notlarının olduğu sayfaya giriş yapıyorsunuz.} 
pbinay Tıkladığınız Derse ait Ders Notlarının Olduğu Sonuç Sayfası Görüntüsü{Tıkladığınız Derse ait ders notları alt alta konu başlıklarıyla birlikte listelenmektedir. İndirmek istediğiniz dersnotunun yanındaki indir butonuna basıp ders notlarını indirebilirsiniz.} İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
noisim
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 21, 2009, 10:52:45 ÖS » |
|
ben de sıkıntı yaşıyorum. bence farklı bi sorun var çünkü her defasında doğru olarak giriş yaptım. yardımcı olursanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakan388
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #40 : Nisan 24, 2009, 08:46:14 ÖS » |
|
Sisteme Üye Giriş Kısmı{Sitemizin Ders Notları ve diğer hizmetlerinden yararlanabilmeniz için üye olmanız gerekmektedir. Eğer Forumumuza üye iseniz üst kısıma forumda kullandıgınız kullanıcı adı ve şifrenizi yazarak giriş yapabilirsiniz.Forum ve anasayfada aynı kullanıcı adı ve şifrenizi kullanabilirsiniz. Üye değilseniz alt kısımdaki formu doldurarak 10 sn. gibi kısa bir sürede üye olup sitenin hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.}  Derslerin Listelendiği Sayfa Görüntüsü.{Dersler Sınıf sınıf alt alta listelenmektedir. Hangi dersten ders notu indirmek istiyorsanız tıklayıp, tıkladığınız derse ait ders notlarının olduğu sayfaya giriş yapıyorsunuz.}  Tıkladığınız Derse ait Ders Notlarının Olduğu Sonuç Sayfası Görüntüsü{Tıkladığınız Derse ait ders notları alt alta konu başlıklarıyla birlikte listelenmektedir. İndirmek istediğiniz dersnotunun yanındaki indir butonuna basıp ders notlarını indirebilirsiniz.} İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cilengi
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #41 : Aralık 21, 2009, 03:25:51 ÖS » |
|
slm türk dili edebiyatına yönelik ders notları bulamıyorum bölümle ilgili bilgilendirme yaparsanız sevinirim ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aykar
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #42 : Aralık 25, 2009, 11:05:28 ÖS » |
|
Selamlar...
Ben de Türk Dili ve Edebiyatı bölümü ile ilgili yardımcı notlar arıyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bölüm yen olduğu için ola gerek, kaynak bulmak zor. Kitaplar çok geniş kapsamlı çalışmak bir hayli zaman istiyor. Şimdiden teşekkürler, umarım daha az zamanda daha çok bilgi edineceğimiz birkaynak vardır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
boomerang
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #43 : Şubat 05, 2010, 07:25:15 ÖS » |
|
ben aof nin e öğrenme sitesindeki ders kitabının çalışmak için çıktısını almak istiyorum ama explorer dan print yapınca sayfayı ekranda göründüğü gibi çıkarıyor yani düzgün okunucak bi durumda çıkmıyor normal kitap gibi çıktı almam için ne yapmam gerekli yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
msy04
|
 |
« Yanıtla #44 : Mayıs 12, 2010, 08:23:44 ÖÖ » |
|
Ben burda bulunan tüm arkadaşların bir amaç bir hedef belirlediğini ve bu nedenle burada bulunduklarını ancak nete giriş esnasında yaşanması gayet normal bir sorun karşısında kurulan bir kaç mesaj gördüm. bu gibi mesajların art niyet taşımadığını umut ediyor saygılar sunuyorum. 
|
|
|
|
|
|
msy04
|
|
|
|